Tilmelding til Fjernvarmens Serviceordning

 
 
 
 
 
 

Brug for hjælp?

For at tilmelde dig serviceordningen skal du bo i et enfamilieshus på op til ca. 300 m² og afregne direkte med Aalborg Forsyning.

Du tilmelder din husstand ved at udfylde felterne til højre. Det er en stor hjælp til os, hvis du i navnefeltet skriver navnet på den person i husstanden, som kunde er hos Aalborg Forsyning - det vil sige den i husstanden, som modtager bl.a. regninger fra os. Så har vi lettere ved at finde og oprette tilmeldingen rigtigt i vores system.

I vejfeltet kan du nøjes med at skrive begyndelsen af navnet på den vej, hvor du har en bolig, som skal tilmeldes serviceordningen. System finder derefter de mulige vejnavne, som ligger i vores system, og som kan tilmeldes ordningen. Så skal du blot vælge den rigtige adresse.

Hvis du ønsker en kvittering på tilmeldingen, skal du skrive din mailadresse. Så får du kvitteringen direkte i din indbakke. Bemærk, at vi ikke sender en kvittering pr. post.

Du vælger selv, hvilken af vores samarbejdspartnere, du ønsker, skal udføre eftersynet hos dig. I feltet vedr. vvs firma, finder du de vvs firmaer, som vi samarbejder med.

Husk at acceptere "Bestemmelser og takster for Fjernvarmens Serviceordning" inden du tilmelder dig.

Brug for mere hjælp? Så kan du ringe til os på 9982 8299 - dog kun inden for normal åbningstid, som er mandag-torsdag kl. 8-15 og fredag kl. 8-14.